A harmadosztályú bajnokság 11. fordulójában székely rangadóra kerül sor Csíkszeredában.

Az FK ma délután 14 órakor a Székelyudvarhelyi FC csapatát fogadja. A mérkőzést megelőzően Bálint László György vezetőedzővel beszélgettünk:

“Nem lesz könnyű meccs, egy székelyföldi derbi lesz, ahol papíron mi vagyunk a favoritok, de ez nem jelenti azt, hogy meg is nyertük a mérkőzést. Nagyon komolyan kell játszani, nagyon jó hozzáállásra van szükség és remélem, hogy a csapat jól fog mozogni a pályán. Udvarhelyen több olyan játékos is van, akik korábban Csíkban játszottak, ők biztos motiváltak lesznek ellenünk, de egyébként minden csapat nagyon motivált mikor ellenünk lép pályára, mert mindenki tudja, hogy jó csapat vagyunk, jó játékosokkal és a célunk a feljutás. Ebből kiindulva nem lesz különleges, hogy az ellenfél nagyon motivált lesz ellenünk, de mi is ugyanúgy kell hozzáálljunk, nagy akarattal és  emellett legyenek technikai és taktikai sikereink is.”

Benkő-Bíró Norbert még nem épült fel a sérüléséből és Pál Kristóf a sárgalapjai miatt nem léphet pályára, őket kell pótolni. Az FK Csíkszereda – Székelyudvarhely FC mérkőzés ma 14 órakor kezdődik!