2018: NÉGYGÓLOS SIKER ROZSNYÓN!



A mai nap egy idegenbeli győzelmet idézünk fel a harmadosztályból, csapatunk a 2018-2019-es idényt Barcarozsnyón kezdte és egy gólnélküli első félidőt követően, kitömte a hazaiak kapuját.

NÉGYGÓLOS SIKER ROZSNYÓN!

augusztus 26, 2018

Győzelemmel kezdte a harmadosztályú bajnokságot az FK Csíkszereda.

Egy lámpalázas első félidőt követően kinyílt a gólzsák Barcarozsnyón és a piros-feketék hengereltek a Brassó megyeiek otthonában. Barcarozsnyó az elmúlt időszakban tört már borsot az FK orra alá, most viszont nem így történt. Szünet után a frissen becserélt Soufiane Jebari duplázott, majd Bajkó és végül a fiatal Bara Levente is betalált.

Barcarozsnyói Olimpic Cetate – FK Csíkszereda 0:4 (0:0)

Gólszerzők: Soufiane Jebari (59. és 65.), Bajkó Barna (66.), Bara Levente (89.)

FK Csíkszereda: Somogyi Pál – Majzik Adrián, Berde István, Csürös Attila, Fabio de Oliveira, Veres Szilárd, Eder Gonzalez, Pál Kristóf (Soufiane Jebari, 54.), Nagy Zsolt (Csegöldi Ottó, 56.), Magyari Szilárd (Antal Barna, 57.), Bajkó Barna (Bara Levente, 85.).

https://www.youtube.com/watch?v=yVkSJ-5QIBY

Egy forduló után az FK Csíkszereda a harmadosztály 5. csoportjának második helyét foglalja el, mivel a Nagybányai Minaur egy góllal többet rúgott Radnótnak. A következő fordulóban hazai pályán játszik az FK, az ellenfél Székelyudvarhely lesz.



Hozzászólások



Fejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza