2018: TOVÁBBJUTÁS A KUPÁBAN!

2018: TOVÁBBJUTÁS A KUPÁBAN!

A 2018-as évben Szászhermányban kezdődött az FK Csíkszereda történelmi menetelése a Románia Kupában. Ezt idézzük fel a mai nap, alábbiakban a meccs krónikája, illetve videó összefoglalója.

TOVÁBBJUTÁS A KUPÁBAN!

augusztus 29, 2018

Sikerült a továbbjutás a Románia Kupában, az FK Csíkszereda idegenben győzte le az FC Szászhermány csapatát.

Valentin Suciu legényei az első perctől többet birtokolták a labdát, de az első félidőben nem tudtak eredményesek lenni. Az ellenfél még helyzetig sem jutott, a piros-feketéknek azonban adódott 1-2 komolyabb lehetősége, a befejezéssel viszont gondok voltak. Szünet után megtört a jég és Soufiane Jebari szabadrúgásból beadott lövését Bajkó Barna fejelte be, majd negyedóra múlva szintén fejesgóllal növelte előnyét az FK, ezúttal viszont Bara Levente beadását értékesítette a csíkiak csapatkapitánya.

Győzelmével az FK Csíkszereda bejutott a Románia Kupa negyedik körébe, amelyre a tervek szerint szeptember 11-12. körül kerül sor.

FC Szászhermány – FK Csíkszereda 0:2 (0:0)

Gólszerző: Bajkó Barna (57. és 74.)

https://www.youtube.com/watch?v=B25LVeTMeFc&t=2s

FK Csíkszereda: Somogyi – Majzik, Berde, Kovács, Fabio – Veres, Soufiane, Pál (Eder 71.) – Bara, Bajkó (Magyari 78.), Csegőldi (Antal 45.).

Valentin Suciu vezetőedző nyilatkozata:

“Az első félidőben több tévedésünk is volt, de örülök, hogy hamar tudtunk javítani és nem kaptunk gólt. Beszédes az is, hogy az ellenfél első veszélyesebb kapura rúgása, ami tényleg kapura ment az a 75. perc környékén volt. De, a jövőben jobban oda kell figyelni, mert ez nem lesz elég ahhoz, amit mi el szeretnénk érni, épp ezért meg kell értsék a játékosok is, hogy a futballért rengeteget kell tenni. Ha, elbújunk az ellenfél háta mögé, akkor biztos, hogy nem fogunk találkozni a labdával. De, ezeket a tévedéseket orvosolni fogjuk és remélem, hogy a következő mérkőzésen nem fog megtörténni. Amit hiányolok, hogy a gólok előtt nem voltunk igazán veszélyesek a kapura, de aminek nagyon örvendek az-az, hogy ezúttal sem kaptunk gólt és remélem ezt sokáig tudjuk őrizni! Most a legfontosabb, hogy gyorsan kipihenjük a mai meccset, mivel pénteken bajnokit játszunk.”



Hozzászólások



Fejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza