2019: KÖNNYEDÉN NYERTÜNK MEDGYESEN

2019: KÖNNYEDÉN NYERTÜNK MEDGYESEN

Bajkó ötször, Magyari kétszer és Mitra egyszer volt eredményes a Medgyesi Gaz Metan 2 ellen tavaly, ezt a mérkőzést elevenítjük fel.

KÖNNYEDÉN NYERTÜNK MEDGYESEN

április 26, 2019

25 fokos nyári meleg időben került sor Medgyesen a helyi Gaz Metan 2 és FK Csíkszereda közötti bajnokira.

Valentin Suciu legényei első perctől irányították a mérkőzést és a 10. percben Nagy Zsolt jobboldali beadását követően Bajkó Barna maradt ziccerben, csapatkapitányunk nem hibázott: 0-1. Két perc múlva Veres Szilárd fut el szélen, beadására ismét Bajkó érkezik és befejeli: 0-2. A 20. percben az eddigi gólszerző Bajkó küzd a labdáért, majd baloldali beadását Mitra szépen leveszi, majd közelről a bal felsőbe rúgja: 0-3. A medgyesi fiatalok próbálkoznak ugyan, de komolyabb helyzetet nem tudnak kialakítani, sőt a fehér-fekete mezben játszó csíkiak növelik az előnyt, a 29. percben Berde tör be remekül, indítja Nagyot a jobboldalon, beadására Bajkó érkezik és befejeli: 0-4.

A 34. percben Jebari fut el jobboldalon, beadását Magyari közelről begurítja: 0-5. A 43. percben Majzik remekül ugratja ki Bajkót, aki a jobboldalon lerázza védőit, beadását pedig Magyari értékesíti: 0-6.

Szünet után a hazaiak egy kicsit szervezettebben jönnek ki az öltözőből, de a csíki fölény tovább is érezhető. A 62. percben Jebari beadásába Bajkó fejel bele: 0-7. Három perc múlva Jebari helyett érkezik Györgyi Arthur, aki nem tétlenkedik baloldalon fut el remekül és beadását Bajkó fejeli be, megszerezve ezzel ötödik gólját: 0-8. Valentin Suciu vezetőedző a gól után nem sokkal kettős cserét hajt végre, Bajkó helyett Hodgyai, Magyari helyett pedig Barta érkezik. A 75. percben a frissen beállt Hodgyai is majdnem feliratkozik a gólszerzők közé, de fejese a keresztlécen csattan. A folytatásban a medgyesiek mindössze két alkalommal jutnak el a csíki tizenhatosba, de a csíki hátvédek rendre megállítják őket. Az FK Csíkszereda könnyedén hozza a papírforma győzelmet Medgyesen és értékes három ponttal tér haza.

Medgyesi Gaz Metan 2 – FK Csíkszereda 0:8 (0:6)

Gólszerzők: Bajkó (10., 12., 29., 62., 67.), Mitra (20.), Magyari (34., 43.).

FK Csíkszereda: Papp Zs. – Mitra, Berde, Csürös, Majzik, Veres, Jebari (Györgyi 65.), Papp, Nagy (Csegőldi 46.), Magyari (Barta 70.), Bajkó (Hodgyai 70.).

Jó hír az is, hogy Szászhermány pontot rabolt Lénárdfalván és a 4-4-es eredmény nekünk kedvez, így az FK Csíkszereda átvette a vezetést a harmadosztályú bajnokság 5. csoportjában és előnye két pont a Máramaros megyeiekkel szemben!

https://www.youtube.com/watch?v=0cFmVEkPJGw


Hozzászólások



Fejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza