Négy korosztály csapatai léptek pályára a hétvégén a különböző bajnokságokban. A legfontosabb meccseket bukták a csapatok.

Az országos ifjúsági bajnokságban az U18-as csapat jó játékot nyújtott 0–2-ről állt fel a Marosvásárhelyi ASA otthonában és közel volt a vezető találathoz is, ám az utolsó pillanatokban elkapkodták a lehetőségeket a fiúk. A kihagyott helyzetek pedig megbosszulták önmagukat és 4–2-es vereség lett a vége. Az U16-os csapat is derekasan állta a sarat az ASA korosztályos csapatával szemben, ám a második félidő döntőnek bizonyult. A csíkiak ekkor két gólt is kaptak és elveszítették az összecsapást.

A megyei bajnokságban a 2002-es korosztályban befejeződtek az alapszakasz küzdelmei. Az A csoportban az FK II az ötödik helyen zárt, míg a B csoportban az első számú csapat a második helyen az FC Székelyudvarhely II-es csapata mögött. A két csoportból az első két helyezett – FC Székelyudvarhely I., Gyergyószentmiklósi Jövő, FC Székelyudvarhely II és FK Csíkszereda I. – lépett tovább és körmérkőzéses tornák keretében folytatják a küzdelmeket a bajnoki címért.

U18-as korosztály
Marosvásárhelyi ASA – FK Csíkszereda 4–2 (2–0)
Gólszerzők: Györffy Dávid és Czimbalmos Zalán.

U16-os korosztály
Marosvásárhelyi ASA – FK Csíkszereda 2–0 (0–0)

2002-es korosztály, A csoport
5. torna, Csíkszereda

FK Csíkszereda II. – Székelyudvarhelyi Vasas Femina 5–2

FK Csíkszereda II. – FC Székelyudvarhely I. 0–5

2002-es korosztály, B csoport
5. torna, Székelyudvarhely

FK Csíkszereda – Balánbányai Bányász 18–0

FK Csíkszereda – FC Székelyudvarhely II. 2–2

2005-ös korosztály
5. torna, Csíkszereda

FK Csíkszereda I. – FK Csíkszereda II. 7–4

FK Csíkszereda I. – Parajdi SE 4–1

FK Csíkszereda II. – Baróti VSK 3–1