Harmadik felkészülési meccsét is lejátszotta az FK Csíkszereda másodosztályra készülő csapata.

Valentin Suciu vezetőedző ezúttal is egy neves és kemény csapat, a Bukaresti Rapid ellen küldte pályára a piros-feketéket. Az együttes a bajnokság során is ellenfelünk lesz, így jó volt megmérkőzni velük. A találkozóra ezúttal is Brassóban került sor, mivel a csapat hétfő óta Cheile Gradisteien edzőtáborozik. Az első félidő kiegyensúlyozott volt, mindkét csapatnak voltak lehetőségei, az FK-nak talán egy kicsivel több helyzete is volt, de a második félidőben egy szabadrúgást követően a Rapid betalált és nyert.

Bukaresti Rapid – FK Csíkszereda 1:0 (0:0)

Gólszerző: Sefer (55.).

FK Csíkszereda I. félidő: Gyenge – Mitra, Csonka, Palmes, Peszmeg, Fodor, Csürös, Eder, Kálmán (12. Székely), Simó, Hodgyai.

FK Csíkszereda II. félidő: Ljuljanovic – Lalic, Berde, Kovács, Majzik, Székely, Veres, Takács, Corbu, Erdei, Magyari.

Valentin Suciu vezetőedző nyilatkozata:

“Sikerült egy újabb jó felkészülési mérkőzést játszani és annak ellenére, hogy tegnap is három edzésünk volt és érezhetően fáradtak a srácok, úgy érzem alakul a csapat. Az első félidőben jobban játszottunk, mint a második, volt pár ziccerünk, amit sajnos nem használtunk ki, viszont a második félidő a Rapidnak jobban ment, ráadásul adtunk nekik egy ajándékot és azzal az egy góllal nyertek. Rengeteg passzt adunk az ellenfélnek, ami hátráltatja a játékot és a fegyelemmel még dolgoznunk kell a védelemben. Van pár sérült játékosunk, de bízom benne, hogy hamarosan ők is felépülnek és csatlakoznak a kerethez, akár csak a fiatalok, akik a héten érettségiztek.”

Holnap újabb felkészülési mérkőzés következik, ezúttal Nagyszebenben játszunk, az ellenfél az első ligás FC Hermannstadt lesz. A találkozó 11 órakor kezdődik.