Munkás időszakot zár az FK Csíkszereda mindegyik csapata, így megérdemelten mennek pihenőre a gyerekek és az ifjak. Összesítettük a decemberi állásokat.

 A 3. Ligában játszó legnagyobbak a bajnokság középmezőnyében, a tizennégy csapatos csoport hetedik helyén telelnek, kilenc ponttal lemaradva az első helyezettől. Edző: Ilyés Róbert és Albu László.

Az U19-es ifjúságiak sem panaszkodhatnak, hiszen az országos bajnokság első csoportjának ötödik helyén tanyáznak, e csoportban összesen tizenhárom csapat szerepel. Edző: Burus Csaba.

Az U17-es ifjúsági alakulat kiválóan játszott ősszel, egyetlen meccset sem veszítve (egy döntetlen, tizenhárom győzelem) nyolc pontos előnnyel vezeti az országos bajnokság első csoportját. Edző: Dusinszki Zoltán.

 Az U19-es tartalékcsapat a megyei bajnokságban szerepel, ahol a hét alakulat közül jelenleg a harmadik helyen áll. A csapat edzője Biró Albin.

 A 2001-es korosztály a megyei bajnokságban érdekelt, ahol két csapattal van jelen. Az egyes számú alakulat a második, a kettes számú a hatodik helyen telel. A csoportban tíz csapat van. A csíkiak edzője Ilyés Róbert, illetve Tamás Attila.

A 2003-ban születettek is a megyei bajnokságban játszanak, edzőjük Kurkó Attila. E korcsoportban is két csapattal van jelen az FK Csíkszereda: az egyes csapat a bajnokság harmadik, a kettes pedig a negyedik helyen áll. Összesen tizenkét csapat játszik a bajnokságban.

A 2005-ös korosztály három csapattal van jelen a megyei bajnokságban, helyezések jelen pillanatban: az egyes számú csapat a második helyen tanyázik, a kettes számú a nyolcadik, a hármas számú pedig a hatodikon. E csoportban tizenkét csapat szerepel. Edző Albu László (egyes és kettes csapat) és Incze Tibor (hármas csapat).

A 2006-os korosztály két csapattal játszik a megyei bajnokságban, mindkét csapatot Incze Tibor készíti fel. Az első csapat vezeti a tabellát, a második alakulat pedig hetedik a tizenegy csapatos bajnokságban.