Kőkemény mérkőzést játszik szombaton az FK Csíkszereda harmadik ligás labdarúgó csapata, amely 15 órától az éllovas Stiinta Miroslava gárdáját látja vendégül. Mindkét csapat jó formában van. Az FK hazai pályán még nem kapott ki az idei szezonban, sőt még pontot sem hullajtott el és ezt még nem is szeretné átélni.

Újabb rangadót játszik az FK Csíkszereda harmadik ligás labdarúgó csapat a hétvégén. Szombaton 15 órától az első helyezett Stiinta Miroslava látogat Csíkszeredába. A Miroslávát és az FK Csíkszeredát egy hely választja el a táblázaton és egyben két pont is. Mindkét fél jó formában van. Az FK Csíkszereda sorozatban nyeri hazai mérkőzéseit, mint ahogy tette legutóbb is a második ligába vágyó Petrotub Roman ellen. A győzelmekhez jó játék is párosul. A sikerekre a Stiinta Miroslava sem panaszkodhat, hiszen 18 ponttal vezetik a tabellát. A hét eddigi fordulóból hatot megnyertek és csupán az első játéknapon szenvedtek vereséget a Cetatea Tg. Neamttól. És hogy nem érdemtelenül arról Ilyés Róbert beszél.

„Megkaptam a Zágon elleni mérkőzésük felvételét és épp most nézem. Első ránézésre elmondhatom, hogy egy nagyon masszív csapatról van szó. Több játékosuk is 1,80-1,90 magas. Nagyon agresszív letámadásos focit játszanak. Igyekeznek már az ellenfél tizenhatosa körül labdákat szerezni. Ez nagyon jó fizikai felkészültséget feltételez, ami meg is van náluk. A rögzített helyzeteknél veszélyesek. Úgy látom, hogy rövidpasszos, gyors játékkal zavarba lehet őket hozni. Ezt kell ellenük játszani. Szerencsére a csapatban nincs sérült, mindenki harcra kész. Továbbra is veretlenek akarunk maradni hazai pályán” – nyilatkozta Ilyés Róbert edző-játékos.

A forduló műsora
Péntek: Cehalul Piatra Neamt – Cetatea Tg. Neamt (15), CSM Pascani – Sepsiszentgyörgyi OSK (15).
Szombat: Papolci FC – Sporting Liesti (15), Bucovina Radauti – Zágoni FC (15), Bucovina Pojorata – Bákói Aerostar (15), FK Csíkszereda – Stiinta Miroslava (15). A Petrotub Roman szabadnapos.