Vasárnap, március 15-én tartottuk meg „hogyan tovább” témájú szülőértekezletünket. Ennek nyomán, tudomást véve a szülők egy részének aggodalmairól, a tavaszi szezon hátralévő részére vonatkozó döntések a következők:

-az FK Csíkszereda 2020. március 15-től hazaengedi bentlakó utánpótláskorú futballistáit.

– utánpótláskorú futballistáink egyéni edzésprogramot kapnak, mivel a felkészülés számunkra-számukra nagyon fontos. Ezúton is kérjük ezen edzésprogramok szigorú betartását!

– az FK Csíkszereda edzői a beérkező információk alapján minden péntek este értesítést küldenek a következő hét alakulásáról.

Összegezve: a csíkszeredai egészségügyi helyzet, munkatársaink felkészültsége, létesítményünk felszereltsége alapján vállaltuk az FK Csíkszereda, a Székelyföld Labdarúgó Akadémia kollégiumának további működtetését. Ám teljesen megértjük a szülők aggodalmait, a gyerekek egészsége mindennél fontosabb. Reméljük, a járvány véget ér, a zavaros, ellentmondó információkkal, rémhírekkel teli helyzet minél hamarabb feloldódik és növendékeink visszatérnek a pályára, az iskolába. Addig is mindenkinek jó egészséget kívánunk!

Szondi Zoltán

A Futball Klub Csíkszereda elnöke