A Román Labdarúgó Szövetség hivatalos honlapján tette közzé, hogy csütörtökön 11 óra 30 perckor sorsolják ki a Román Kupa negyeddöntőit.

A legjobb nyolc közé hét első ligás együttes: a Dunărea Călărași, a Nagyszebeni Hermannstadt, a CSU Craiova, a Konstancai Viitorul, a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, az Astra Giurgiu és a Kolozsvári CFR, valamint a harmadosztályú FK Csíkszereda jutott be. Mivel a párharcok ezúttal is egy mérkőzésen dőlnek el, így a gyengébben rangsorolt csapat a rendező, ez pedig azt jelenti, hogy az FK Csíkszereda ismét házigazda lehet, amennyiben a klub vezetősége előteremti a mobilvilágításhoz szükséges anyagiakat. A Románia Kupa negyeddöntőire a tervek szerint február 26-28. között kerül sor. Az FK az előző körben a Bukaresti Dinamó együttesét ejtette ki, akkor Valentin Suciu vezetőedző azt nyilatkozta:

“Az a legfontosabb, hogy ott vagyunk Románia legjobb nyolc csapata között. Nem számít ki lesz a negyeddöntős ellenfelünk, ez már mind ajándék számunkra. Lehet bárki az ellenfél, de őszintén nem szeretnék a Sepsi OSK-val negyeddöntőzni.”