Bemutatkozott a női második ligában az FK Csíkszereda csapata.

Albu László tanítványai egy védelmi hibát követően hamar hátrányba kerültek, de aztán két perc alatt megfordították a mérkőzés eredményét. Az előnyt sajnos nem sikerült megtartani, de a játék képen alapján jól sikerült a bemutatkozás és bizakodva tekintenek a következő mérkőzések elé.

FK Csíkszereda – Marosvásárhelyi Ladies 2:2 (2:1)

Gólszerző: Szász (14., 16.).

FK Csíkszereda: Kristály – Szentes, Péter K., Simon, Albu, Boér, Antal, Sándor, Kristó, Nagy, Szász. Játszott még: Balogh, Györgyicze, László, Dimény H.

Albu László vezetőedző nyilatkozata:

“Színvonalas mérkőzés volt, védelmi hibából kaptuk az első gólt, de a lányok nem törtek le, rajtuk voltunk, szép akciógóllal egyenlítettünk, majd rá két percre megszereztük a vezetést is. Szünet előtt volt egy kapufánk is, aztán a második félidőben egy szabadrúgást követően az ellenfél kiegyenlített. A folytatásban is jó helyzeteink voltak, sőt az utolsó percben Dimény egy az egyben a kapussal eldönthette volna, de sajnos kapusba rúgta a labdát. Szerintem jól sikerült a bemutatkozásunk a második ligában. Kell tanulni a hibákból és bizakodó vagyok a folytatást illetően.”