A tabellán egy ponttal előttünk álló Kolozsvári CFR együttesét fogadtuk az idei utolsó U19-es bajnokinkon.

Demény Norbert és Zöld Péter csapata egy kiegyensúlyozott első félidőt követően, szünet után Csala révén megszerezte a vezetést, de a kolozsváriak egy pontrúgásból egyenlítettek és megtartották az eredményt. Akadémistáink harmadik helyen zárják az évet és továbbra is versenyben vannak az elődöntőt érő helyek valamelyikéért.

Vezetőedzőnk a meccs után elmondta:

“Komoly tétje volt a meccsnek, jó pár helyzetet kihagytunk és a végjátékot is jobban kezelhettük volna. A keretünk eltiltások és lapok miatt több módosításon esett át, ennek ellenére úgy érzem azok akik helyettesíteni ugrottak be, jól helyt álltak. A hátulról való labda kihozatalunk lassú volt, viszont csapatjátékban nem voltunk alárendeltek. Egyéni játékban a CFR játékosai jobbak és pontrúgásokból életveszélyesek voltak. Döntetlennel zárjuk az évet és a tavalyi bajnokság árnyékában az elvárások maximálisak és ennek tudatában vagyunk. Még hat meccs van hátra, küzdünk tovább, én optimista vagyok.”

U19-es Elitliga, Play-Off Nyugati-csoport, 4. forduló: FK Csíkszereda – Kolozsvári CFR 1:1 (0:0)

Gólszerzők: Csala (58.), illetve Stănilă (77.).

Sárga lap: Bóné (52.), Bujdosó (64.), Bârsan (75.), illetve Man (6.), Stoian (31.), Giurgean (90.)

Kolozsvári CFR: Pînzaru – Barstan, Mistode, Stretea, Kun, Stoian, Man (Zbona 75.), Cozac (Giurgean 78.), Leață, Mihart (Sucitu 54.), Stănilă.

FK Csíkszereda: Karácsony – Sándor (Szakács 68.), Csedő, Ketesdi, Bârsan, Bóné, Precup, Csala, Bujdosó, El-Sawy (Sebestyén 24.), Finna .

Szép Zoltán