Szerdai meccseit is megnyerte az FK Csíkszereda 2006-os korosztálya a Gheorghe Ola torna marosvásárhelyi középdöntőjén.

Csütörtökön rangadót játszanak

Incze Tibor csapata kedden legyőzte a Marosszentgyörgyi Kindert, szerdán pedig újabb két találkozót játszott. Reggel kilenckor kezdődött a Kovásznai Sport ForAll elleni találkozó, amelyen nem okozott gondot a gólszerzés a csíkiaknak. A háromszéki alakulatot 4-0-ra verték az FK focisai, a gólokat Ladó Ákos, Balogh Szilárd, Blenteș Andrei és Balázs Vince szerezte. Délután újabb találkozót játszottak, ekkor a Besztercei Transilvania volt az ellenfél. Ezen a meccsen 3-0-ra győztek a csíkiak, a gólokat Ureche Alex (két találat) és Colceriu Flavius szerezte.

A mindent eldöntő találkozóra csütörtökön délelőtt 11-kor kerül sor, ekkor a Kolozsvári Luceafărul lesz az ellenfél. Amennyiben az FK győz, úgy megnyeri a kupa zonadöntőjét és továbbjut az országos fináléba. Ha viszont döntetlennel ér véget a rangadó, akkor a Kolozsvári Luceafărul jut tovább, mivel jobb a kolozsvári csapat gólaránya.

 Csíkszeredából tizenkét focista utazott Marosvásárhelyre, a meccsek 2×20 percig tartanak, 5+1-es felállásban játszanak.

Hargita megyét képviselik

Kedden kezdődött a 2006-os korosztály számára rendezett Gheorghe Ola torna középdöntője, amelyen Hargita megyét a megyei szakasz győztese, az FK Csíkszereda képviseli. A Marosvásárhelyen zajló torna első meccsén a csíkiak magabiztosan verték Maros megye bajnokcsapatát, a Marosszentgyörgyi Kindert. A találkozón Ureche Alex rúgta az FK mindhárom találatát. Eredmény: FK Csíkszereda – Marosszentgyörgyi Kinder 3-1.