Lejátszotta első felkészülési mérkőzését az FK Csíkszereda a felcsúti edzőtáborában a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia U21-es csapata ellen. Ilyés Róbert edző-játékos csakúgy, mint a Bákó elleni legutóbbi felkészülési mérkőzésen, félidőben ezúttal is sorcserét hajtott végre. A hazaiak egygólos győzelmet arattak.

Egygólos vereséget szenvedett az FK Csíkszereda felnőtt csapata első felcsúti felkészülési mérkőzésén, amelyen a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia U21-es csapata volt az ellenfél.

A mérkőzés jó iramban kezdődött. A ritmust egy picit lassabban vette fel a csíki csapat. A játék folyamatosan kiegyenlített lett. Mindkét oldalon akadtak helyzetek. A csíki oldalon Majzik, Székely és Bajkó nevei mellé jegyezhettünk fel helyzeteket, amelyek viszont kaput tévesztettek. A hazai oldalon viszont a próbálkozások célt is találtak, ám Husar remek formában védett.

A térfélcserét követően sorcserét hajtott végre az Ilyés Róbert-Albu László edzőpáros. A sorcsere pedig a hazaiaknak kedvezett, akik az 58. percben meg is szerezték a vezetést. A hátralevő időben kisebb-nagyobb helyzetek adódtak mindkét oldalon, de az eredmény nem változott.

A két csapat legközelebb szombaton méri össze erejét.

Eredmény
PFLA U21 – FK Csíkszereda 1–0 (0–0)

Az FK felállítása
I. félidő: Husar – Majzik, Székely, Lőrincz, Gál R., Gliga, Csűrös, Tankó, Tamás, Bajkó, Fodor.
II. félidő: Dávid – Tóth Tamás (Kicsi), Székely, Szöllősi, Czimbalmos, Tóth L., Tankó, Ilyés, Gál T., Kovács, Gergely.