Vereséggel zárta a Sepsi OSK Elit Kupát U17-es csapatunk, mely az U19-es korosztályban versenyzett.

Zöld Péter együttese a Románia Kupa döntős Sepsi OSK U19-es csapatával nézett farkasszemet tegnap, de a háromszékiek gyakorlatilag az első félidőben eldöntötték a találkozó sorsát. Fiataljaink harmadik helyen fejezték be az Elit Kupát, de a vezetőedző szerint a Sepsi OSK elleni játék csalódáskeltő volt:

“A mérkőzés egy véleményes büntetővel indult a második percben, ami láthatóan megfogta a csapatot. Az első játékrészben sem alázatban sem motivációban nem értünk föl ellenfelünk szintjére, ami miatt háromgólos különbséggel fordultunk. A második félidőben a cseréknek köszönhetően legalább a megtett távban kezdtünk hasonlítani a hazai csapatra. Pár helyzetet, így is ki tudtunk alakítani, de ez ma minden szinten nagyon kevés volt, csalódott vagyok.”

– Zöld Péter

Sepsi OSK Elit Kupa U19: Sepsi OSK – FK Csíkszereda U17 4:0 (3:0)

Sepsi OSK U19: Menyhárt – Lupu, David, Maftei, Cadar, Marciu, Croitor, Ene, Ghita, Vajna, Ratiu. Vezetőedző: Lucian Nicolau

FK Csíkszereda U17: Márton – Colceriu, Csedő, Tamás, Zöld, Keresztes, Barti, Búza, Orbán, Kovács, Fekete. Cserék: Trebushnyi, Dencsák, Balázs, Fazakas, Lőrincz, Karácsony, Bodor, Balogh.

U19 Sorrend:

1. Dinamo Kijev

2. Sepsi OSK

3. FK Csíkszereda

4. Brassói Kids Tâmpa Brassó

Különdíjak:

Legjobb kapus: Niczuly Rajmund (Sepsi OSK)

Legjobb játékos: Pasako Kyrylo (Dinamo Kijev)

Gólkirály: Gusiev Oleksiy (Dinamo Kijev)

Szép Zoltán