Hat forduló után első helyről és idegenben várja a folytatást az FK Csíkszereda harmadosztályú csapata.

A piros-feketék holnap 15 órakor Tordán lépnek pályára, a tabella 12. helyén álló Sticla Ariesul otthonában. A Kolozs megyeiek egy győzelem, két döntetlen és három vereséget könyveltek el mostanáig. A mai edzés után Valentin Suciu vezetőedzővel beszélgettünk.

43043401_1528895637212676_8021587496775188480_n

Hogy sikerültek az edzések és mennyire tudták kipihenni az elmúlt időszak sűrű programját?

“Normálisan a fáradtság már nem szabadna érződjön, hisz volt elég napunk a pihenésre. A héten eléggé jól tudtunk dolgozni és remélem, hogy három ponttal tudunk hazatérni.”

Van sérült vagy eltiltott játékosunk?

“Sajnos sérültjeink vannak: Csürös Attila és Bajkó Barna még nem jöttek helyre, még másfél hét rehabilitáció vár rájuk. Soufiane Jebari-nak kiújult egy korábbi sérülése, tudná vállalni a játékot, de nem kockáztatunk, hogy ne csináljunk rosszabbat. Hodgyai Lászlót még legalább egy hónapig nélkülöznünk kell, ezek a nagyobb gondjaink.”

Van, aki pótolja a sérülteket?

“Úgy gondolom, hogy igen, az akadémiáról hívtunk több játékost is és abban bízunk, hogy helytállnak a felnőttek közt is.”

Az előző fordulóban kedvezően alakultak az eredmények, így az FK első helyről várja a folytatást.

“Nem nagyon szoktam nézni, hogy mit csinálnak az ellenfelek. A bajnokság még nagyon hosszú, inkább arra összpontosítunk, hogy mit csinálunk mi, mással nem foglalkozunk!”

A Tordai Sticla Ariesul – FK Csíkszereda mérkőzést, a következő linken online is lehet majd követni:

https://turdanews.net/live-video.html