A spanyolországi A Corunában zajló nemzetközi tornán tegnap a Deportivo La Coruna csapatával mérte össze erejét az FK Csíkszereda együttese. A találkozón ezúttal az ellenfél  bizonyult erősebbnek, a mérkőzés végeredménye: Deportivo La Coruna – FK Csíkszereda 4-2.

Az FK Csíkszereda tegnap egy nagyon erős spanyol csapattal, a Deportivo La Coruna gárdájával mérkőzött meg a csoportelsőségért. Itt sajnos a Deportivo egy magabiztos játékkal legyőzte a csíki csapatot. A csíkiak játéka bátortalan kezdéssel indult, ezt kihasználva a Depor a jobboldalon kétszer megverte az FK-t és mindkétszer betalált. A félidő végéig sikerült betalálnia Zsombori Zsoltnak egy jobboldali beadás után.
A második játékrészben jobban kezdtek a csíkiak, de sajnos megint a Depornak sikerült gólt szerezni. Egy letámadás után baloldalt labdát szerzett az FK, amit sikerült átforgatni a jobb oldalra, ahonnan Barta Norbert egy távoli lövéssel talán az eddigi legszebb gólt érte el, ezzel beállítva a végeredményt.

Szakmai értékelés

„A csapat talán ha bátrabban és gyorsabban játszott volna, egy szorosabb eredményt érhettünk volna el. De el kell ismernünk, hogy egy gyorsabb és képzettebb ellenféllel játszottunk, aki megérdemelten győzött le” – nyilatkozta Dusinszki Zoltán edző a mérkőzést követően.

Kezdő csapat: Bencze Norbert, Berkeczi Csongor, Márton Kristóf, Kovács Dániel, Becze Tamás, Solymosy Lehel, Bara Levente, Zsombori Zsolt, Tamás Nándor, Toásó Roland, illetve Barta Norbert.

Játszottak még: 30. pertől Balázs Ferenc, 43. perctől Tankó Hunor, 58. perctől Méhes Endre.
Gólszerzők: Zsombori Zsolt, Barta Norbert.

Silló Ottília, A Coruna