A hosszú utazást követően szerencsésen megérkezett az FK Csíkszereda U17-es csapata a spanyolországi A Coruna városába. A 17 fős együtteshez késő este csatlakozott Kovács Dániel is, aki a magyar U16-os labdarúgó-válogatottal részt vett egy nemzetközi felkészülési tornán Japánban.

A tizennégy órás utazást követően az FK Csíkszereda U17-es csapata megérkezett a szállásra. Alig négy óra pihenés után városnézésre vitte csapatát Dusinszki Zoltán edző és Incze Tibor kapusedző.

 A fiuk meglepetésére meglehetősen hideg szél fújt az északnyugat-spanyolországi, galiciai nagyvárosban, amely hideg óceáni párával párosult. Ez mégsem tartotta vissza a fiúkat attól, hogy megmártózzanak a sós vízben, amelynek hőmérséklete nem volt alkalmas hosszabb ideig tartó lubickolásra.

 Az ebédet követően rövid pihenőt tartott a csapat, majd felkereste a mai futballmeccs helyszínét. A spanyolországi nemzetközi labdarúgó tornán az FK Csíkszereda U17-es alakulata 17 órától játssza első találkozóját az SCDR Galicia De Caranza nevű csapat ellen.

 Silló Ottilia, A Coruna