Míg szombaton az FK Csíkszereda, addig vasárnap már az FC Székelyudvarhely ünnepelhetett bajnoki címet. Ezúttal már a 2003-ban születettekről van szó.

Vasárnap rendezték ugyanis a bajnokság utolsó előtt körmérkőzéses tornáját Székelyudvarhelyen. A torna előtt az FK Csíkszereda és az FC Székelyudvarhely csapatai egyenlő pontszámmal álltak és pont egymás ellen játszottak. A szünetig jó izgalmas mérkőzés volt, amely az eredményben is tükröződött hiszen 1–1 volt. A térfélcserét követően egy az FK által könnyedén bekapott gól után a csapat összeesett és a vége 6–1-es vereség lett. Ezzel elúszott a bajnokság, bár matematikailag van rá esély, de ahhoz az udvarhelyiek a hátralevő két mérkőzésüket el kéne veszítsék.

A 2005-ös csapat újabb regionális tornán vett rész, ahol megmérkőzött az FC Székelyudvarhellyel, a Nagyszebeni Interstarral, a Marosvásárhelyi Kinderrel és a Brassói Tampaval. Ilyés Róbert csapata két győzelemmel és két vereséggel zárt.

U11, megyei bajnokság
FC Székelyudvarhely I. – FK Csíkszereda I. 6–1 (1–1)
A csíki csapat gólszerzője: Bontas Kristóf.

FK Csíkszereda II – Székelykeresztúri Egyesülés 0–3

FC Székelyudvarhely I. – FK Csíkszereda II. 8–0.

FK Csíkszereda I. – FC Székelyudvarhely II. 6–2 (1–2)
A csíki csapat gólszerzői: Nagy Botond 3, Albu Attila, Gergely Botond, Szabó Andor.

Az FK Csíkszereda I. felállítása: János Márton, Szabó Andor, Sándor Raul, Péter Gellért, Ráduly Andor, Ravasz Ákos, Nagy Botond, Albu Attila, Gergely Botond.

U9, Regionális torna
FK Csíkszereda – FC Székelyudvarhely 2–3
Az FK gólszerzői: Köllő Csaba, Ráduly Zsombor.

FK Csíkszereda – Nagyszebeni Interstar 1–2
Az FK gólszerzői: Köllő Csaba.

FK Csíkszereda – Brassói Tampa 4–0
Az FK gólszerzői: Köllő Csaba 4, Vaslabán Hunor.

FK Csíkszereda – Marosvásárhelyi Kinder 1–0
Az FK gólszerzői: Köllő Csaba.

Az FK felállítása: Becze Mátyás – Vaslabán Hunor, Boér Bíborka, Chiriac Vlad, Ráduly Zsombor, Köllő Csaba, Ureche Alex, Cadar Eduárd, Csedő Szilárd.