Kiemelten fontos klubunk számára a csapatainkban szereplő sportolók egészsége. Ennek bizonysága az az együttműködési megállapodás is, amelyet csütörtökön írtunk alá a marosvásárhelyi Fizionova központtal.

Egy évre szóló együttműködési megállapodást írt alá klubunk képviseletében Cseke Szilárd sportigazgató a marosvásárhelyi Fizionova Ortopédiai, Traumatológiai és Sporttudományi Orvosi Központtal csütörtökön. Az intézmzényt Dr. Gabriel Koszorus fizikoterápiás és funkcionális rehabilitációs szakorvos, alapító képviselte.

A Fizionova Ortopédiai, Traumatológiai és Sporttudományi Orvosi Központ modern módszerekkel kínál konzultációkat, kezeléseket és értékeléseket minden ortopédiai és sporttraumatológiai esetben. A klasszikus, minimálisan invazív fizioterápiás kezelésektől az intraartikuláris és intramuszkuláris ózoninfiltrációkig, PRP-ig (Platelet-Rich Plasma), viszkoelasztikus oldatokig, szükség esetén ultrahangos irányítás mellett a különböző betegségeket hatékony gyógyulást biztosító módon kezelik. A modern módszerek közül sok segít felgyorsítani a gyógyulási folyamatot, elősegíti a szövetek biológiai regenerációját, gyorsabb és hatékonyabb gyógyulást biztosít. Sok sportoló is van a Fizionva Központ betegei között” – olvashatjuk az országos szinten is kiemelkedő intézményről.

A megállapodásnak köszönhetően sportolóink a következő egy évben könnyen juthatnak el sport-diagnosztikai szakemberhez és kaphatják meg a legmegfelelőbb ellátást.

Farkas Endre