U15-ös csapatunk két góllal is vezetett Sepsiszentgyörgyön, de a végjátékban pontot mentett az OSK.

Albert István és Gál Ervin együttese a Brassó elleni döntetlen után közel állt a győzelemhez Háromszéken, de a Sepsi OSK a hosszabbításban egyenlíteni tudott. Vezetőedzőnk a meccs után elmondta:

“Jó körülmények között zajlott a mérkőzés. Egy agresszív csapat ellen játszottunk, ugyanakkor a sportszerűseg határain belül. Fájó a döntetlen számunkra, hisz 3 perccel a rendes játékidő vége előtt kettővel vezettünk és mégsem sikerült megnyerni a mérkőzést. Az előző fordulóban is ez történt, az utolsó percekben herdáltuk el ott is a kétgólos előnyünket. Véleményem szerint látszik a csapaton a tapasztalatlanság, nyomás alatt elfáradtunk és ez banális egyéni hibákat vont maga után mindkét mérkőzésen. Remélem és bízom is benne, hogy a következő fordulóban mi is megérezzük a győzelem ízét az Elit ligában is.”

– Albert István

U15-ös Elit Liga, 14. csoport, 2. forduló: Sepsi OSK – FK Csíkszereda 2:2 (0:0)

Gólszerzők: Varga Norbert (68.), Demeter Levente (70+4), illetve Ambrus Szabolcs (47.), Bödö Zoltán (62.).

Sárga lap: Vulpe (60.), illetve Ambrus (68.).

Sepsi OSK: Bartha – Szakács (Bodi 42.), Vulpe, Varga, Demeter, Bartalis, Spinu, Varga, Gaitan, Endrődi (Batzula 57.), Fekete (Dobra 61.). Edzők: Kisgyörgy Zsolt és Bedőházi Géza.

FK Csíkszereda: Deáky – Györfi (Pap 42.), Ambrus (Szatmári 67.), Kabucz, Mezei, Bödö, Jakab, Tóth (Tánczos 62.), Varga, Ferencz, Brügger. Edzők: Albert István és Gál Ervin.

Október 30-án a Székelyudvarhely FC csapatát fogadjuk.

Szép Zoltán