Fontos győzelmet aratott az FK Csíkszereda U19-es csapata az Elitligában.

Ilyés Róbert legényei a Kolozsvári CFR hasonló korosztályú együttesét fogadták, akik a táblázat harmadik helyét foglalták el. A piros-feketék harcos és remek játékkal győzni tudtak és ezzel pontszámban beérték ellenfelüket!

FK Csíkszereda U19 – U19 Kolozsvári CFR 4:2 (0:0)

Gólszerzők: Barta (8.), Solymosy (60.,76.), Csegöldi (80.).

FK Csíkszereda U19: Gyenge – Zsombori (Aszalos 62.), Becze, Berkeczi, Partene, Csala, Solymosy (Antal 79.), Bara, Máthis (Pál 53.), Barta, Bedő (Csegöldi 53.).

Ilyés Róbert vezetőedző nyilatkozata:

“Kiegyensúlyozott mérkőzés volt, az ellenfél támadó futballt játszott, ezért voltak pillanatok amikor szenvedtünk, de úgy gondolom, hogy taktikailag amit kértem, azt 100%-ban betartották a fiúk és ez a csapat sikere. Tudtam, hogy a széleken a gyors támadóinkkal lesz lehetőségünk helyzetbe kerülni, ezt ki is használtuk, ezért gratulálok a csapatnak, mert ilyen fegyelmezett játékkal bárkit megtudunk verni.”

?????????????

Szintén a Kolozsvári CFR csapatát látta vendégül az FK Csíkszereda U17-es csapata, amely döntetlent ért el a Szamos parti együttes ellen. Dusinszki Zoltán csapata rengeteg helyzetet kihagyott és Szondi Botond révén egy fölösleges kiállítást is begyűjtött, így végül be kellett érje a döntetlennel.

FK Csíkszereda U17 – U17 Kolozsvári CFR 1:1 (1:1)

Gólszerző: Corbu.

Piroslap: Szondi.

FK Csíkszereda U17: Albert – Baga, Szin, Gergely, Lázár, Szondi, Casiadi, Corbu, Barabás, Incze, Botorok. Cserék: Csala, Tóth, Veres, Rácz.

Dusinszki Zoltán vezetőedző nyilatkozata:

“Megszeppenve kezdtük az összecsapást és igazából csak a második félidőben voltunk jobbak az ellenfélnél. Pontrúgásból kaptunk gólt, helyzeteinket pedig rendre kihagytuk. Azt kell mondjam, hogy igazságos döntetlen született, ma nem érdemeltünk győzelmet.”