Hozta a tőle elvárt kötelező három pontot az FK Csíkszereda a Zilahi FC ellen pénteken: a 3. Liga 8. fordulójában 3–0-ra nyert a csíki csapat a Szilágyságban.

Rendkívül nagy méretű pályán fociztak pénteken délután, ráadásul az előző napok esős időjárása miatt a talaj is felázott, megnehezítve a játékot. Az első félidőben a csíkiak két említésre méltó helyzetet hoztak össze: az első Teut Arthur nevéhez fűződik, akinek lövését szögletre mentette a kapus, a második pedig Ilyés Róbertéhez, aki Czimbalmos beadott labdáját egy ollózással rúgta kapura.

A második félidő már meghozta a várt gólokat. A 47. percben Teutot a 16-oson belül csak szabálytalanul tudták megállítani a zilahiak. A hazai hátvédet kiállították, a megítélt büntetőt pedig Majzik értékesítette (0–1). Innentől kezdve már nem volt kérdés a három pont sorsa. Az 56. percben Csürös Attila beadását Székely Ervin 5 méterről értékesítette (0–2). Aztán a 78. percben egy csíki szögeltnél Ilyés beadását a nemrég becserélt Szőlősi a kapuba fejelte (0–3). A mérkőzés érdekessége, hogy mindhárom találatot hátvéd poszton játszó labdarúgó szerezte.

Eredmény: Zilahi FC – FK Csíkszereda 0–3 (0–0). Gólszerzők: Majzik Adrián (48. perc, büntetőből), Székely Ervin (56.) és Szőlősi Márton (78.).

 Az FK Csíkszereda összeállítása: Husar – Székely, Lőrincz, Gâlia (Szőlősi, 69.), Majzik, Czimbalmos, Csűrös, Tankó (Szotyori, 80.), Teut (Pataki, 60.), Ilyés, Kovács (Györgyi, 55.). Edzők: Ilyés Róbert és Albu László.

 A következő fordulóban (október 23., 15 óra) az FK Csíkszereda a Szászrégeni Lendület csapatát fogadja.