2-1 arányú győzelmet aratott az FK Csíkszereda a Szászrégeni Lendület otthonában a labdarúgó 3. Liga pénteki játéknapján.

Jól kezdte az FK a mérkőzést, hiszen már a 4. percben előnyhöz jutott: Majzik jobb oldali beadásából Bajkó kapufára juttatta a játékszert, a visszapattanót pedig Ilyés  befejelte az üres kapuba (0-1). Az egyenlítő találatot egy kommunikációs baki előzte meg: az FK két belső védője és a kapus nem értette meg egymást, ezért a régeni csatár rácsapott a labdára, eltolta az FK kapusa, Husar mellett és berúgta az üres kapuba (1-1).

A második játékrészben nyomás alá került a csíkiak kapuja, voltak lehetőségeik a régenieknek, de Husar többször is remekül hárított. A találkozó hajrájában második sárga lappal kiállították Csüröst: a kapura törő hazai játékost blokkolta, amiért megkapta a második sárga lapját. Nehéz helyzetbe került az FK, mégis támadásokat tudott építeni, aminek meg is lett az eredménye: egy előrevágott labdára Bajkó rástartolt, a hazai kapus kezéből kipöckölte a játékszert és értékesítette a támadást (1-2).

Lengyel Roland vezetőedző elmondása szerint az összkép alapján az FK Csíkszereda tett azért, hogy három ponttal távozzon attól a csapattól, amelytől ősszel hazai pályán 2-0-ra kikapott.
Győzelmével az FK Csíkszereda közelebb került az élmezőnyhöz, a következő fordulóban pedig a Székelyudvarhelyi FC érkezik Csíkszeredába.

Eredmény: 22. forduló, Szászrégeni Lendület – FK Csíkszereda 1–2 (1–1)
Gólszerzők: Truţă (25.), illetve Ilyés Róbert (4.), Bajkó Barna (87.).