Lejárt az ötödik kiadásához érkezett, a Merkúr üzletlánc és a Székelyudvarhelyi FC által közösen szervezett, a székelyudvarhelyi polgármesteri hivatal és a Székelyudvarhelyi Sportért Egyesület által támogatott Góbé Kupa elnevezésű ifjúsági labdarúgótorna. Az FK Csíkszereda 2005-ben született csapata a harmadik, míg a 2006-ban születettek a 4. helyen zártak.

Két korcsoportnak szerveztek hétvégén Góbé-kupával díjazott ifjúsági labdarúgó tornát Székelyudvarhelyen. Az FK Csíkszereda mind a két korosztályban érdekelt volt.

A 2005-ös korosztályban 16 csapat volt érdekelt, akiket négy négyes csoportba soroltak. Az FK megnyerte csoportját és az elődöntőbe jutott. Itt viszont 1–0-s vereséget szenvedtek a házigazda FC Székelyudvarhelytől. A kisdöntőt viszont sikerrel vették a csíki fiatalok és 2–1 arányban legyőzték a Marosvásárhelyi Kindert.

A 2006-os korcsoportban kilenc csapat nevezett. Többek közt az FK két csapattal. Az I-es csapat a csoport utolsó helyén zárt, míg az FK II-es megnyerte azt körbeveréseknek köszönhetően. Az elődöntőben viszont alulmaradt a Székelyudvarhelyi ISK-val szemben, akárcsak a kisdöntőben.

Eredmények
2005-ös korosztály
Csoportmérkőzések: FK Csíkszereda – Kolozsvári Jövő 2–2, FK Csíkszereda – Brassói Tampa 2–0, FK Csíkszereda – Marosvásárhelyi ASA Kék 4–1; az elődöntőben: FC Székelyudvarhely – FK Csíkszereda 1–0; a kisdöntőben: FK Csíkszereda – Marosvásárhelyi Kinder 2–1.

2006-os korosztály
A csoport: ISK Székelyudvarhely – FK Csíkszereda I. 2–0, FK Csíkszereda I – FC Székelyudvarhely II. 0–2, Brassói Corona – FK Csíkszereda II. 4–1.
B csoport: FK Csíkszereda II. – FC Székelyudvarhely I. 1–0, Balánbányai Bányász – FK Csíkszereda II. 0–8, Marosvásárhelyi Kinder – FK Csíkszereda II. 0–5, FK Csíkszereda II. – Nagyszebeni Interstar 1–2.
Helyosztók: elődöntő: Székelyudvarhelyi ISK – FK Csíkszereda II. 1–0; a 3. helyért: FC Székelyudvarhely II. – FK Csíkszereda II. 5–1; a 7. helyért:
Balánbánya – FK I. 2–1.