Megerősítette második helyét az U19-es bajnokságban az FK Csíkszereda. Széchenyi Márton és Gál Ervin csapata újabb nagyon fontos győzelmet aratott, ráadásul ismét sikerült kapott gól nélkül behúzni a három pontot.
FK Csíkszereda U19 – U19 Marosvásárhelyi Sportlíceum 2:0
Gólszerzők: Csifó, Balázsi.
Kiállítva: Balázsi a 45.percben.
FK Csíkszereda U19: Molnár – Puika – Jakab – Banu – Lakatos – Balázsi – Silion – Szabó – Tamás Zsolt – Csifó – Csiszér. Játszott még: Dobos, Urbán és Kénesi.
Széchenyi Márton vezetőedző értékelője:
“Nagyon jó mérkőzést játszottunk, le a kalappal a fiúk előtt. Az első félidőben mi domináltunk, szinte minden labdakihozatalunk sikeres volt, az ellenfél kapkodta a fejét, hogy hol a labda, de néha még én is, úgy passzoltunk 1-2 érintőben. Nagyon tetszett, jól futballoztunk, de Balázsi Attila fegyelmezetlensége és kiállítása a félidő utolsó percében aztán átrendezte az erőviszonyokat. A második félidő elején pánikoltunk, érződött az emberhátrány, de aztán sikerült stabilizálni a védekezést, igaz mind a 10 emberre szükség volt hozzá. Volt néhány szép kontránk, de inkább az ellenfél játékának tönkretétele jellemezte a második játékrészt mintsem az építkezés, így erről csak annyit érdemes megjegyezni, hogy sikeresen őriztük a két gólos előnyünket. Gratulálok a srácoknak, nagyot küzdöttek, ráadásul ismét kapott gól nélkül sikerült begyűjteni a 3 pontot.”
A mérkőzés gólösszefoglalóját ide kattintva nézheti meg.
fk-meccsek
FK Csíkszereda U16 – U17 Marosvásárhelyi Sportlíceum 1:2 
Gól: Bencze Krisztián.
Kiállítva: Máthis 30. perc.
FK Csíkszereda U16: Gyenge – Partene, Rácz (Esztolyka), Badi, Bakó (Szabó), Máthis, Incze (Ferencz), Bencze, Fülöp, Kurkó (Kányádi), Borbély (Pap).
Vég Csongor vezetőedző nyilatkozata:
“Mai meccsről egy Johan Cruyff idézet jut eszembe, ami így szól: “Egy jó csapat, ha mindenki betartja az utasításokat, még akkor is jó a döntetlenre, ha rosszul játszik.” Ami tény a mai napunkról, hogy pocsék teljesítményt nyújtottunk nagyon gyenge egyéni teljesítményekkel. Ebből még ki lehetett volna hozni egy döntetlent. A bökkenő csak az volt, hogy a megbeszélt utasításokból semmit nem tudtunk betartani. Tehát, ha feltesszük magunknak a kérdést, hogy jó csapat vagyunk-e? Akkor válasz a mai nap után az, hogy még nem, de dolgozunk rajta! Kevés volt ma a minőség a játékunkba. A hideg fej és higgadt döntések pedig még annyi sem. Nagyon hamar két gólos hátrányba kerültünk és a kiállítás gyakorlatilag megpecsételte a sorsunk. A második félidő elején gyorsan sikerült szépíteni, de a mérkőzés további részében már nem tudtunk veszélyesek lenni a vendégek kapujára. Ezek is mi vagyunk. Fel kell emelni a fejünket és dolgozni nagy alázattal tovább.”
További hétvégi eredmények: 
AFC Székelyudvarhely 2003 – FK Csíkszereda U13 0 – 2
Gólszerzők: Szabó Andor; Albu Erik Attila
FK Csíkszereda U13: Karácsony Márk, Végh Dániel, Ráduly Andor, Gergely Botond, Pál Ede (Bârsan Lucian), Lukács Magor, Szabó Andor, Sándor Raul, Péter Gellért, Bontás Kristóf, Albu Erik Attila. Játszott még: Nagy Botond, Nagy Nimród.
fk_ill
FK Csíkszereda U15 – Szentegyházi Vasas 12:0
Gólszerzők: Vârtosu 4, Casiadi 3, Corbu , Szondi, Lazok , Munteanu, +öngól.
FK Csíkszereda U15: Janovits – Incze, Balázs, Péter, Erőss – Szondi, Köllő, Casiadi, Corbu, Fülöp, Vârtosu. Becseréltek: Tamás, Munteanu, Kovács, Lazok, Sólyom, Both.