Sorozatban második győzelmét aratta az alsóházi rájátszásban U17-es csapatunk.

Kovács Tamás legényei Temesváron a Politehnica otthonában léptek pályára és az október 24-ei hazai háromgólos vereség után ezúttal győzelmet ünnepelhettünk. A bánságiak most is kemény diónak bizonyultak, de akadémistáink ez alkalommal elhozták a három pontot. A megbízott vezetőedző büszke a srácok teljesítményére:

“Egy szervezett és egységes ellenféllel találtuk szembe magunkat, akik hazai csapatként inkább a védekezésre összpontosítottak és a kontratámadásokban látták a győzelem kulcsát, de a védelmünk mindig a helyzet magaslatán volt. Pontrúgásból tudtak inkább veszélyt teremteni a kapunkra, viszont a kapusunk jó helyzetfelismerésének, illetve a lefújás pillanata előtt a kapufának köszönhetően érintetlen maradt a hálónk. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nekünk is számtalan tiszta lehetőségünk volt, amiből akár több gólt is szerezhettünk volna. Hiába látszik, hogy a játékosok kezdenek felszabadulni és egyre jobban játszani, úgy érzem még ennél is többre képesek. Gratulálok a srácoknak.”

Kovács Tamás

U17-es Elitliga, Play-out Nyugati csoport, 2. forduló: Temesvári Politehnica – FK Csíkszereda 0:1 (0:0)

Gólszerző: Buza (64.).

FK Csíkszereda: Becze – Zöld, Csedő, Tamás, Dencsák, Balogh, Fazakas, Buza, Bodor, Fekete (Karácsony 62.), Orbán (Lőrincz 87.).

Szép Zoltán