Újfent zsúfolt hétvége elé néznek az FK Csíkszereda ifjúsági labdarúgó csapatai. A sort az országos ifjúsági bajnokságban érdekelt U18-as és U16-os csapatok kezdik. A javuló formát mutató csapatok ellenfele a nyolcadik fordulóban a Brassói FC korosztályos csapatai lesznek.

A megyei bajnokságokban ezen a hétvégén a Junior A1/B1, a Junior C, a Junior D és a Junior F korosztályok számára rendeznek mérkőzéseket. A legizgalmasabb találkozók kétség kívül a legkisebbeknél lesznek. Eredetileg a tornát Gyergyósentmiklóson kellett volna rendezzék, de végül Csíkszeredában lesznek az összecsapások vasárnap. Itt rangadót játszanak, hiszen az FK a Székelyudvarhelyi FC-val is találkozik.

U18, 8. forduló
Szombat: FK Csíkszereda – Brassói FC (12).

U16, 8. forduló
Szombat: FK Csíkszereda – Brassói FC (14).

Junior A1/B1 (1996/1998-ban születettek)
5. forduló, szombat: Maroshévízi Maros Pro – FK Csíkszereda (11).

Junior C (2000-ben születettek)
5. forduló, vasárnap: FK Csíkszereda – Paradi SK (10.30).

Juniord D (2002-ben születettek)
3. torna,Székelykeresztúr, A csoport, vasárnap, 9 órától: FC Székelyudvarhely – FK Csíkszereda II., Gyergyószentmiklósi Jövő – FK Csíkszereda II.

3. torna, Balánbánya, B csoport, vasárnap, 9 órától: FK Csíkszereda I. – FC Székelyudvarhely II., Maroshévízi-Salamási Tudomány – FK Csíkszereda I.

Junior F (2005-ben születettek)
3. torna, Csíkszereda, vasárnap, 9 órától: FK Csíkszereda I. – FC Székelyudvarhely II., FK Csíkszereda I. – FC Székelyudvarhely I., FK Csíkszereda I. – FC Székelyudvarhely I., FK Csíkszereda II. – Székelyudvarhelyi ISK.