Az FK Csíkszereda mindkét ifjúsági csapata győzelemmel fejezte be idegenbeli, LPS Iași elleni találkozóját, szombaton. A fiúk márciusig pihenőre mennek.

Előrehozott forduló

A tavaszról előrehozott fordulóban az U18-as korosztályban tulajdonképpen rangadót játszottak, hiszen a második helyezett házigazdák a negyedik csíkszeredaiakkal találkoztak. A derbin mindössze egy találatot jegyeztek, ezt Nagy Norbert szerezte, ugyanakkor az FK Dan Szabolcs révén egy kapufát is összehozott. Győzelmével Burus Csaba edző csapata a tizenhárom csapatos országos bajnokság dobogóján telel.
Eredmény, U18-as korosztály: LPS Iași–FK Csíkszereda 0–1 (0–0). Gólszerző: Nagy Norbert.

Toronymagasan elsők

Dusinszki Zoltán edző alakulata elkényezteti a szurkolókat: lejátszott tizenhárom mérkőzéséből tizenkettőt megnyert, egyszer pedig döntetlent hozott össze. Jászvásáron is megszerezték a három pontot. Az első helyezetthez illően játszottak, és 3–0-ra vezettek, a végére viszont kiengedtek, de így is győztek.
Eredmény, U16-os korosztály: LPS Iași – FK Csíkszereda 2–3 (0–1). A csíki gólszerzők: Tamás Nándor (két találat) és Bara Levente.

A bajnokság 2016. márciusában folytatódik, amikor a csíki ifjúsági együttesek a Rapid CFR Suceava korosztályos csapatait fogadják.

A fényképet Gecse Noémi készítette.