Hozta a kötelező győzelmet az FK Csíkszereda női második ligás csapata, mely a csoport utolsó helyén álló Szörényvári Atletic együttesét fogadta.

Esőben kezdődött a Szörényvár elleni bajnoki mérkőzés az Erőss Zsolt Aréna melletti műfüves pályán. Albu László együttese Bartalis révén már a 3. percben vezetést szerzett és szünetig hat gólra növelte előnyét. A második félidőben vissza vett a ritmusból a csíki együttes, de így is még kétszer eredményes volt és sima győzelmet aratott a sereghajtó Szörényvár ellen.

Női második liga, 2. csoport, 7. forduló: FK Csíkszereda – Atletic Drobeta 8:0 (6:0)

Gólszerzők: Bartalis (3., 14., 18., 44., 52.), Antal (12.), Nyéki (16.), Boér (80.).

FK Csíkszereda: Tankó – Szentes, Nyéki (46. Szász), Boér, Albu, Antal, Péter A. (70. Simon), Kristó (70. Györgypál), Bartalis, Györgyicze (75. Dimény), Nagy (80. Balogh).

Albu László vezetőedző nyilatkozata:

“Amit megbeszéltünk a mérkőzés előtt és amit az edzéseken is gyakoroltunk, mind visszaláttam a pályán. A gólok felét pontrúgásból szereztük, az első félidőben uraltuk a játékot. A második játékrészben lehetőséget adtam a cseréknek is, megvagyok elégedve a lányokkal, de már készülünk a Kolozsvár elleni meccsre.”

Győzelmének köszönhetően az FK Csíkszereda női csapata őrzi harmadik helyét és kapaszkodik az éllovas Ladies és kolozsvári Universitatea Olimpia együtteseire.