Második felkészülési találkozóját is lejátszotta – és elvesztette – az FK Csíkszereda 3. ligás alakulata: a csíkiak szombaton Sepsiszentgyörgyön a Sepsi OSK ellen léptek pályára.

Felkészülés tekintetében kiváló ellenfélnek bizonyult az FK számára az OSK, hiszen a háromszéki alakulat nyáron jutott fel a 2. ligába, így irányt mutathat a csíki alakulatnak, hogy milyen játékerőre van szükség a 3. ligánál egyel magasabb kiírásban. Az FK egy hete már játszott hazai pályán egy felkészülési találkozót a háromszéki együttes ellen, azt 3-0 arányban elvesztette, szombaton ugyanilyen arányban maradt alul Sepsiszentgyörgyön.

 A találkozóról

A mérkőzés első felében az OSK több alkalommal is helyzetet alakított ki, aminek a félidő felére meg is lett az eredménye: Hadnagy lövését Nagy Barna, az FK kapusa még hárítani tudta, ám a játékszer Tofan elé pattant, aki már nem hibázott (1–0). A második játékrészben további két gólt hozott össze a házigazda Sepsi OSK. Először Hadnagy Attila lőtt gólt (15 méterről a hosszú sarokba helyezett), majd Veress volt eredményes.

Eredmény, felkészülési találkozó: Sepsi OSK – FK Csíkszereda 3–0 (1–0)

Az FK Csíkszereda összeállítása: Nagy – Majzik, Csonka, Lőrincz, Szabó, Csürös, Ayrton, Györgyi, János, Ilyés, Bajkó.

A második játékrészben Lengyel Roland vezetőedző még pályára küldte Borost, Székelyt, Szöllősit, Vízit, Czimbalmost, Orzát és Tankót.

 A fénykép forrása: Székelyhon.ro