Felnőtt és Elitligás csapatunk sikerei után az akadémiai csapataink is jó hétvégét zártak.

U17-es csapatunk a Románia kupa kudarca után, a bajnokságban vigasztalódott és fontos győzelmet aratott.

FK Csíkszereda U17 – FC Kiss Nagybánya 2:0

Gólszerzők: Kurkó és Szfárli.

FK Csíkszereda U17: Dombrády – Partene, Purguly, Rácz, Szabó, Kővári, Máthis, Simó, Szfárli, Kurkó, Fülöp. Beállt: Suciu, Bencze, Kányádi. Edzők: Suciu Valentin és Keszler Áron.

28942891_1863087807099606_890284420_o (1)

Dusinszki Zoltán és Kurucsai Milán csapata a sérülések és betegségek ellenére is jól kezdte a bajnokság tavaszi idényét.

Szászrégen U17 – U16 FK Csíkszereda 0:1 

Gólszerző: Veress Márk.

FK Csíkszereda U16: Albert – Baga, Tóth, Vita, Lázár – Csala, Casiadi, Veress – Albu, Corbu, Botorok. Játszott még: Gyerő.

Dusinszki Zoltán vezetőedző nyilatkozata:

“Az történt, amire egész héten készültünk. Egy nagyon nehéz talajú pályán kellett lejátszani a mérkőzést, de szerencsére nagyon jól reagált a csapat a körülményekhez. A védelem uralta a levegőben a párharcokat, a középpályán sikerült összeszedni a visszafejelt labdákat és ezekből ígéretes támadásokat kialakítani, de sajnos azt a 3-4 ziccert nem sikerült góllal befejezni, viszont a vége előtt 3 perccel egy meglepő technikai megoldással Veress Márk megszerezte a megérdemelt győzelmet jelentő gólt. Nagyon egységes volt a csapat, remélem ezt az egységet a jövő héten a Szebeni csapat ellen is tudjuk hozni és akkor folytatódhat a sikeres sorozat!”

DSC_1149

Albert István és Incze Tibor csapata is fontos pontot szerzett, döntetlent ért el Szászrégenben!

Szászrégen U19 – U18 FK Csíkszereda 1:1 

Gólszerző: Borbély Roland.

FK Csíkszereda U18: Incze – Miklós, Varga, Bratu, Bakó, Marucza, Orosz, Cine, Szőcs, Bedő, Borbély. Játszott még: Keresztes, Tankó, Méhes, Gedő és Szabó. Edzők: Albert István és Ince Tibor.