Kettős emberhátrányban szenvedtünk vereséget hazai pályán Temesvártól.

U17-es csapatunk jól kezdte a bánságiak elleni meccset és már az első fél órában több helyzetet dolgoztak ki, de a befejezés rendre rosszul sült el. Sajnos a 37. percben Csedő megkapta második sárgalapját, így a félidő vége előtt emberhátrányba kerültünk, amit az ellenfél okosan kihasznált és vezetést szerzett. Szünet után sem változott a helyzet, sőt Temesvár növelte előnyét a 80. percben pedig Tamás is besárgult, ezzel kettős emberhátrányba kerültünk és elúszott minden lehetőség.

Kurucsai Milán vezetőedző a találkozó után érthetően csalódott volt:

“Bizakodóak voltunk a meccs előtt, jól sikerült a felkészülés és a bemelegítés is pozitív képet adott. A meccs első részében meg is voltak a lehetőségeink, hogy gólokat szerezzünk, az első kiállítás azonban megnehezítette a dolgunkat. Egy nálunk sokkal élesebb ellenfelet láttam a pályán és remekül játszottak. Megfelelő egyéni teljesítmények híján ezt a meccset nem lehetett megnyerni.”

U17-es Elit Liga, Nyugati-csoport, 10. forduló: FK Csíkszereda – Temesvári Politehnica 0:3 (0:1)

Gólszerzők: Paleacu, Marincu, Boariu.

Kiállítva: Csedő (37.), Tamás (80.)

FK Csíkszereda: Simon – Colceriu, Csedő, Tamás, Kárándi (Lőrincz 70.), Karácsony (Dencsák 53.), Fazakas, Buza, Bodor (Péter 86.), Fekete, Orbán. Vezetőedző: Kurucsai Milán.

Temesvári Politehnica: Urdes – Manea, Oprea, Chitu, Archindeanu, Paleacu (Chirila 76.), Pandurescu (Tihulca 61.), Boariu, Marincu, Cotu, Adam (Leczki 66.). Vezetőedző: Paleacu Alin.

Szép Zoltán