Két forduló után is száz százalékosan teljesít az FK Csíkszereda 3. ligás alakulata: pénteken a Neamț megyei Románvásáron (Roman) játszott Lengyel Roland vezetőedző alakulata, amely 2–1-re nyert.

Nem is alakulhatott volna jobban a mérkőzés az FK Csíkszereda számára a CSM Roman otthonában: a csíkiak már a 3. percben megszerezte a vezetést, amikor Ilyés nagyszerűen indította Savint, aki a 16-oson belülről a hosszú sarokba lőtte a labdát (0–1). A 35. percben egy előre vágott labdára a moldvaiak csatára ért elsőnek, aki elhúzta a labdát Nagy Barna mellett és az üres kapuba gurította (1–1). A második félidő már nem hozott látványos focit, ám mindezen túl mégis az FK számára alakult jól a találkozó, hiszen a 80. percben Czimbalmos beadását Bajkó a kapu rövid sarkába fejelte (1–2).

Eredmény, 3. Liga, 1. csoport, 2. forduló: CSM Roman – FK Csíkszereda 1–2 (1–1). Az FK gólszerzői: Cătălin Savin (3.) és Bajkó Barna (80.).

Az FK Csíkszereda kezdőcsapata: Nagy Barna – Majzik Adrián (Ayrton de Oliveira), Csonka Bonifác, Lőrincz József, Vízi Tamás, Csürös Attila (Tankó Előd), Claudiu Gâlia (Antal Norbert), Cătălin Savin, Györgyi Arthur, Bajkó Barna, Ilyés Róbert (Czimbalmos Zalán).

A következő fordulóban (péntek, szeptember 16.) az FK Csíkszereda a Bákói SC csapatát fogadja. Jó hír a csíki szurkolóknak, hogy ekkor már az új lelátóról, kiváló körülmények között nézhetik a meccset.

A felvétel az FK hazai találkozóján készült (Veres Nándor készítette).