Az utolsó mérkőzéseit játszották az FK Csíkszereda U18-as és U16-os csapatai az országos labdarúgó ifjúsági bajnokságban. Az U18-as csapat a Dinamo Onestit, míg az U16-os gárda a FC Botosanit fogadta. Előbbi a 2-es csoport 3-6. helyéért zajló rájátszásban volt érdekelt, míg utóbbiak a középdöntőben.

A Burus Csaba által dirigált U18-as gárda nem kezdett jól és a vendég hamar megszerezték a vezetést. Csak ennyi kellett. A FK játékosai felébredtek és a félidő vége felé Csürös révén egyenlítettek. A második félidőben előbb Fodor góljával előnybe került az FK, majd jött Czimbalmos, aki mesterhármasával feltette az i-re a pontot.

Az U16-as meccsen egyenlő erők küzdelmét láthatta a hazai publikum. Kevés helyzet és azok is rendre ellentámadásokból. Mindkét csapat előtt adódtak kisebb nagyobb lehetőségek, de azok kimaradtak. Az első félidő hajrájában viszont büntetőhöz jutott a hazai csapat, amit Györgyi Artúr elhibázott. Rögtön ellentámadásból viszont a vendégek megszerezték a vezetést. A térfélcserét követően egy nagyon aktív hazai csapat szaladt ki a pályára, de hiába 2-3 ordító nagy helyzet azok kimaradtak. A kihagyott helyzetek pedig megbosszulták önmagukat. A vendégek két góllal válaszoltak ezekre, amelyekkel beállították a találkozó végeredményét.

Azt már korábban jeleztük, hogy az U16-os csapat a bajnokság középdöntőjébe – legjobb 16 – való jutással, történelmet írt, de egy U18-as csapat sem szerepelt ilyen szépen mint a mostani.

U18, 6. forduló
FK Csíkszereda – Dinamo Onesti 5–1 (1–1).
Az FK gólszerzői: Czimbalmos Zalán 3, Csürös Attila és Fodor Tamás 1-1.

Astra Ploiesti – Petrolul Ploiesti 0–1

A bajnokság végeredménye: 1. FK Csíkszereda 24 pont, 2. Petrolul Ploiesti 16, 3. Dinamo Onesti 16, 4. Astra Ploiesti 14.

U16, 6. forduló
FK Csíkszereda – FC Botosani 0–3 (0–1)

CSMS Iasi – Petrolul Ploiesti 5–0.

A középszakasz végeredménye: 1. CSMS Iasi 13 pont, 2. FC Botosani 13, 3. Petrolul Ploiesti 6, 4. FK Csíkszereda 3.