Visszavágott a Metaloglobus csapata a csíki háromgólos vereségért Bukarestben, Marius Măldărășanu együttese tíz perc alatt eldöntötte az év utolsó mérkőzését.

A piros-feketék jól kezdtek, Corbu révén már az első percben veszélyeztettek, majd Kálmán a 7. percben szabadrúgásból próbálkozott, de a sorfalba lőtte. A folytatásban is jól mozgott a csíki csapat, a hazaiak csak a 20. percben lőttek kapura először, Bordás magabiztosan védett.

A 44. percben aztán óriási ziccert hagyott ki az FK, egy remek Majzik beadást követően Hodgyai mellel vette le a labdát, lövése sajnos fölé szállt.

Szünet után mintha az öltözőben ragadt volna a csíki csapat, negyedórán át saját térfelére volt beszorítva Valentin Suciu alakulata. Cazan lövését még Bordás bravúrral hárította, de a 60. percben Herea fejesénél már tehetetlen volt, akárcsak hat perccel később Chiriac lövésénél, amikor a kapufáról pattant be a labda: 2-0. Ebből a mederből már nem tudott talpra állni a csíki csapat és Lung feltette az i-re a pontot, közelről értékesítette Sota fejjel megtolt labdáját, beállítva a végeredményt. Az FK Csíkszereda maradt a kieső zónában és vereséggel zárta az évet.

Liga 2., 21. forduló: FC Metaloglobus Bukarest – FK Csíkszereda 3:0 (0:0)

Gólszerzők: Herea (60.), Chiriac (66.), Lung (69.).

FK Csíkszereda: Bordás – Palmes, Majzik, Lalic, Csürös, Erdei, Bara, Kálmán, Corbu (Simó 76.), Pintér (Bajkó 73.), Hodgyai (Magyari 73.).