Az ötödik helyezett Kolozsvári Universitatea ellen lép ma pályára második ligás csapatunk.

A brassói Román Kupában elért győzelem után a bajnokságban is megtörné a jeget Valentin Suciu legénysége. A Szamos partiak mérlege négy győzelem, egy vereség, míg a kupában már nem érdekeltek, miután a harmadosztályú Nagyváradi NAC kiejtette őket a múlt héten.

Vezetőedzőnk abban bízik, hogy a brassói siker feléleszti a játékosainkat és pozitívan tudnak hozzáállni a mérkőzéshez. A 120 perc alatt négy gólnál járó Jelena Richárd úgy érzi képes folytatni a gólözönt:

“Azon leszek nyílván, hogy gólt rúgjak, de úgy gondolom, hogy csapat kell hozzá. Remélem ott tudjuk folytatni, ahol Brassóban abba hagytuk.”

Fotó: Pinti Attila, Székelyhon

A kolozsvári csapat honlapján a középpályás Victor Dican nyilatkozott a mai meccs előtt:

“A csíkiak helyezése a tabellán csalóka, szerintem az FK Csíkszereda egy erős csapat, amely minden mérkőzésen nagy gólhelyzeteket dolgozott ki, épp ezért úgy gondolom, hogy nagyon komolyan kell venni az összecsapást és jobban kell akarni a győzelmet.”

Az fcucluj.ro szerint Erik Lincar csapata már pénteken elindult Csíkszeredába, hogy felkészüljön a mieink elleni mérkőzésre. A találkozó 16 órakor kezdődik és a román sportcsatornák élőben közvetítik. Az összecsapás játékvezetői:

Játékvezető:Vidican Rares George – Szatmárnémeti
Partjelző:Şchiopeţ Claudiu – Brassó
Partjelző:Despa Radu – Nagybánya
Tartalékjátékvezető:Ștef Claudiu – Marosvásárhely
Megfigyelő:Petropulos Cristian – Gyulafehérvár
Megfigyelő:Popa Ionel – Paşcani

Az FK Csíkszereda – Kolozsvári U mérkőzésre belépőt online is lehet vásárolni, az alábbi linken:

https://www.bilete.ro/afk-csikszereda-fc-universitatea-cluj/afk-csikszereda-fc-universitatea-cluj-13-sept-2021

Szép Zoltán