Az FK Csíkszereda kiemelt csapata, a tavaly csoportját megnyerő U17-es alakulat az úgynevezett Elit ligában folytatja. Az Elit-bajnokság első fordulóját kedden délután 2 órakor rendezik, ekkor az FK Csíkszereda U17 Elit a Dévai Kiválósági Központnál vendégszerepel.

Erdélyi csoportban az U17 és U19

Szerdán elkezdődik az U19-es és U17-es csapatok számára kiírt bajnokság alapszakasza is. Az FK mindkét együttese a 8. csoportban szerepel, az ellenfelek pedig erdélyi csapatok.

A csoportbeosztások, U19: FK Csíkszereda, Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, Marosvásárhelyi LPS, Sászrégeni Lucian Blaga középiskola, Besztercei LPS, Kudzsiri Metalurgistul, Marosvásárhelyi ASA. Az FK Csíkszereda az első fordulóban, szerdán délben 12 órától a Marosvásárhelyi ASA-t látja vendégül. A csíki csapat edzője Burus Csaba.

Csoportbeosztás, U17: FK Csíkszereda, Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, Marosvásárhelyi LPS, Székelyudvarhelyi FC, Szászrégeni Lucian Blaga középiskola, Besztercei Gloria Junior FC, Kolozsvári Viitorul Mihai Georgescu, Besztercei LPS, Kudzsiri Metalurgistul, Medgyesi Gaz Metan. A csíki csapatot a Magyarországról érkezett Vég Csongor edző készíti fel, az FK az első fordulóban, szerdán 14 órától a Medgyesi Gaz Metant fogadja.