Harmadik helyen végzett az FK Csíkszereda 2004-es korosztályos csapata a brassói Enjoy Sports kupán. Albu László együttese hat mérkőzésből ötöt megnyert és egyedüli csapat volt, amely legyőzte a tornagyőztes Hagi Akadémiát! Az utánpótlás torna érdekessége, hogy 3×15 perces játékidő volt, amely során egy félidőt emberhátrányban, egyet emberelőnyben és egyet teljes létszámban játszottak a csapatok.

Eredmények:

FK – Colțea Brassó 5 – 2

Gólszerzők: Bontas Kristóf 2, Sándor Raul, Nagy Botond, Pustianu Andrei.

FK – Spartak Pleven (bolgár) 5-1

Gólszerzők: Bontas Kristóf 3, Péter Gellért, Pustianu Andrei.

FK – Hagi Akadémia 3-2

Gólszerzők: Bontas Kristóf 2, a harmadik gól öngól volt.

FK – Pro Team Bukarest 6-1

Gólszerzők: Bontas Kristóf 2, Sándor Raul 2, Péter Gellért, Pustianu Andrei.

FK – Celta Vigo Brassó 1-1, büntetőkkel 2-3

Gólszerzők: Sándor Raul a góllövő.

Harmadik helyért: FK – Sepsi OSK 1-0

Gólszerző: Sándor Raul

FK Csíkszereda 2004-es korosztály: Olteanu George, Végh Dániel, Péter Gellért, Barsan Lucian, Sándor Raul, Bontas Kristóf, Nagy Botond, Szabó Dávid, Dobos Koppány, Lukács Magor, Pustianu Andrei, Antal Norbert.

Albu László vezetőedző nyilatkozata:

„Nagyon színvonalas tornán vettünk részt, amit a Román Labdarúgó Szövetség szervezett. Összesen 12 csapat vett részt, amit három csoportba osztottak be. Mi egy csoportba kerültünk a brassói Colțeaval, egy bolgár csapattal és a Hagi Akadémiával. Mindhárom mérkőzésünköt sikerült megnyerjük, a gyerekek nagyon ügyesek voltak, odaadással fociztak és betartották az utasításokat. Csoportelsőként vártuk a folytatást és a Steaua csapatának korosztályos együttesével kerültünk össze, amelyet sikerült legyőznünk. Az elődöntőben a Celta Brassó következett, amellyel nagyon szoros találkozónk volt, rendes játékidőben 1-1 után büntetőkkel kaptunk ki, így a harmadik helyért játszhattunk. A bronzmeccsen a Sepsi OSK következett, amelyet legyőztünk így az előkelő harmadik helyen zártuk a tornát. Összességében nagyon elégedett vagyok, mert rendes játékidőben hat meccsből ötöt megnyertünk egy döntetlen volt. Az érdekesség az, hogy egyedüli csapat voltunk, aki megverte a tornagyőztest, a Hagi Akadémiát!”