Bauza és Pintér góljával nyert Székelyudvarhelyen az FK Csíkszereda, így csapatunk továbbjutott a Románia Kupában.

A piros-feketéknek nem indult jól a napja, egy játékosnak igazoltan pozitív lett a koronavírus tesztje, és akadt olyan is akinek értékelhetetlen lett az eredménye, így inkább nem nevezték a keretbe. A teszteredmények miatt fél órás késéssel kezdődött a meccs, de szerencsére jól végződött.

Székelyudvarhely FC – FK Csíkszereda 0:2 (0:1)

Gólszerzők: Bauza (11.), Pintér (90.).

FK Csíkszereda: Albert – Palmes, Kelemen, Takács (Savin 67.), Csürös, Marrone, Bara (Gergely 89.) Eder, Mészáros (Bor 46.), Rotar, Bauza (Pintér 67.).

Valentin Suciu vezetőedző nyilatkozata:

“A fiúknak többször jeleztem, hogy nehéz meccsünk lesz Udvarhelyen. Az eső nem volt beleszámítva, a pálya még jobban megnehezítette mindenki dolgát. És ne feledjük el, hogy mindkét csapat szombaton játszott. Nehéz ilyenkor ilyen gyors idő alatt fizikailag ismét formába kerülni. Tudtuk, ha higgadtak maradunk végig, és nem kapkodunk, akkor eredményesek leszünk. Volt pár gólszerzési lehetősége Udvarhelynek is, de nem hibáztunk, nem nehezítettük meg a saját dolgunkat. A meccs előtt mindent felborított a koronavírus, hiszen egy összeállítással készültünk, végül teljesen mást kellett pályára küldeni, de meg kellett oldanunk, szerencsére jól sikerült.”