Megszerezte története első győzelmét a női labdarúgó 2. Ligában az FK Csíkszereda.

A piros-feketék meglepően simán 6-0-ra nyertek Szörényváron és nagyon értékes pontokkal térnek haza. Albu László vezetőedző elmondta:

“Egy nagyon rossz minőségű pályán volt a mérkőzés, 20-25 percig emiatt meglepődve játszottunk, de aztán átvettük az irányítást és a 30. percben megszereztük a vezetést. Onnantól kezdve egymás után jöttek a gólok, Györgyicze nagy napot fogott ki, mesterhármast ért el. Végig mi uraltuk a játékot, kapufánk is volt, de sok helyzetet alakítottunk ki. A 65. perc környékén volt egy kis visszaesés a játékunkban, de a végére megint jó ritmusban játszottak a lányok. Összességében nézve, a hosszú utazás és nehéz pálya ellenére is sikerült nyerni, nagyon büszke vagyok a lányokra. Fejben már készülünk a vasárnap 14 órakor kezdődő Olimpic Star Kolozsvár elleni találkozóra.”

Szörényvári Atletic Drobeta – FK Csíkszereda 0:6 (0:4)

Gólszerzők: Boér, Györgyicze 3, Antal, Bizsi.

FK Csíkszereda: Kristály – Szentes, Péter K., Simon, Albu, Boér, Antal, Sándor, Szász, Kristó, Györgyicze. Játszott még: Tankó, Györgypál, Bizsi, Péter A., Abos.

Csapatunk a három pontnak köszönhetően a csoport élére ugrott és csoportelsőként fogadja a hétvégén Kolozsvárt. Hajrá lányok!