Az FK Csíkszereda toborzót szervez a labdarúgás iránt érdeklődő 6-14 éves lányoknak.

Idén nyártól klubunk életében hangsúlyosabb szerepet kap a női foci is, ennek érdekében felhívjuk a szülők figyelmét, hogy kislányaikat beirathatják fociedzésre. Tudásbeli előfeltételek nincsenek, teljesen kezdők jelentkezését is várjuk! Az edzések a következő program szerint lesznek:

Hétfő: 1-4 osztályosok (6-10 évesek) 17-18 órakor

5-8 osztályosok (11-14 évesek) 18-19 órakor

Szerda: 1-4 osztályosok (6-10 évesek) 9-10 órakor

5-8 osztályosok (11-14 évesek) 10-11 órakor

Helyszín: Kis műfüves pálya.

Érdeklődni: Portik Helga edzőnél (0742-163895)

A foglalkozásokat Portik Helga tartja, aki Csíkszentkirályon testnevelő tanárként tartott foci edzéseket 1-8 osztályos fiúknak és lányoknak, illetve Alcsíkon egy évet edzőként dolgozott 15-18 éves fiúkkal. Labdarúgóként különböző focibajnokságon vett részt a női hokisokkal és a játék iránti szerelme már gyerekkora óta tart, hisz kiskorában is mindig focizott az udvaron.  Portik Helgával beszélgettünk:

Kinek ajánlaná a lányfocit? 

Igazából bárkinek, de most 6-14 éves kislányokat várunk az edzésekre.

Milyen rendszerességgel terveznek edzést tartani? 

A tervek szerint heti 2-3 edzés lesz.

Mi a célkitűzés?

A kisebb korosztályokkal a megyei bajnokságba iratkoznánk, az U15-ös korosztállyal pedig már az országos bajnokságba akarunk nevezni!

Mi az, amit a klub biztosít az edzéseken?

Elsősorban a szakmai háttér biztosított, ugyanakkor a pálya is adott és természetesen a mérkőzésekre a mezeket is biztosítjuk, de az edzésekre kényelmes felszerelésben kell érkezni, amelyet a szülők kell megvásároljanak.