5-0-ra nyert az FK Csíkszereda U17-es elit alakulata a Román kupa nyolcaddöntőjében: a csíkiak az aradi ACS UTA Bătrâna Doamnă nevű csapatot iskolázták le szerdán. A negyeddöntőket tavasszal rendezik.

Az első perctől az utolsóig uralta a meccset az FK Csíkszereda U17-es elit alakulata, és már az első félidőben eldőlt, hogy ki is fog továbbjutni. Az FK agresszíven, jó tempóban támadta le ellenfelét, amely a hétvégi bajnoki meccs után (amelyen 2-1-re megverte az FK-t) mintha megilletődve lépett volna pályára Csíkszeredában. Az első félidőben már 3-0 volt az eredmény, ami a találkozó végére 5-0-ra duzzadt.

„Rúgott gólokkal büntettük meg az ellenfelet, amiért a bajnokságban kikaptunk tőle, illetve amiért a kelleténél kissé keményebben játszott ellenünk” – nyilatkozta  megkeresésünkre Dusinszki Zoltán edző, utalva a hétvégi bajnoki meccsre, amelyen Bencze Norbert izomszakadást szenvedett, és össze kellett varrni az izmokat és szöveteket.

Eredmény: Román kupa, nyolcaddöntő: FK Csíkszereda U 17 elit – ACS UTA Bătrâna Doamnă U17 elit 5-0 (3-0); gólszerzők: Antal Norbert (2), Bara Levente, Tóásó Roland és Tamás Nándor. Az FK tehát bejutott a negyeddöntőbe.