Hiányos kerettel utazott Bukovinába az FK Csíkszereda harmadosztályú csapata, amelynek nélkülöznie kellett Györgyi Arthurt, akinek kigyűlt a négy sárgalapja, Mitra Szilárd, Magyari Szilárd és Soufian Jebari pedig sérülés miatt nem tudta vállalni a játékot.

Bálint László György és csapata ennek ellenére győztesként tért haza Radócról, ahol az ellenfél szervezett védekezését nehezen tudta feltörni az FK. Csapatunk többet birtokolta a labdát és a küzdőszellemmel sem volt baj, de a támadásainkat rendre hárította az ellenfél. Komolyabb helyzet Bajkó és Ilyés előtt adódott, de Antal is többször veszélyeztett. A gól végül a fiatal Barta Norbertnek köszönhetően jött össze, aki a 83. percben állt be Antal helyére és a 90. percben az egyik centerezését a radóciak egyik játékosa saját kapujába rúgta!

32560008_2119510311422268_3969918570401366016_n

Ez a gól épp elég volt ahhoz, hogy az FK elhozza a három pontot és továbbra is életben tartsa feljutási esélyeit. Sajnos, a Bákói Aerostar, ha nehezen is, de nyerni tudott Szászhermányban (3-4 arányban), így két fordulóval a vége előtt 4 pont az előnye az FK Csíkszeredával szemben.

Radóci Bukovina – FK Csíkszereda 0:1 (0:0)

Gólszerző: öngól (90.)

FK Csíkszereda: Horvát Adrián – Kilyén Szabolcs, Benkő-Bíró Norbert, Lőrincz József, Csiszer Balázs, Majzik Adrián (Csürös Attila, 89.), Fabio de Oliveira (Hodgyai László, 62.), Antal Barna (Barta Norbert, 83.), Ilyés Róbert, Eder Gonzales, Bajkó Barna.

Bálint László György vezetőedző nyilatkozata:

“Nagyon-nagyon nehéz volt ez a mérkőzés, de értékes 3 pontot szereztünk és ezzel életben tartjuk feljutási esélyünket, amelyért a végsőkig küzdeni fogunk. Gratulálok minden pályára lépő játékosomnak, nagyot küzdöttek, mindenki végig harcolt, senki nem adta fel egy percig sem és hittek abban, hogy nyerni tudunk!”