Vereséget szenvedett az FK Csíkszereda U17-es Elit alakulata szombaton: Dusinszki Zoltán edző csapata a listavezető Kolozsvári Ardealul otthonában 2-1-re kikapott.

Rosszul kezdték a találkozót a csíkiak , ugyanis már a 8. percben gólt kaptak, aztán egy egyéni hibából újabb gól született (2-0). Még a szünet előtt sikerült lefaragni a hátrányból: szögletrúgásból Bara Levente a hazaiak kapujába fejelt (2-1). A 70. percben Barta Norbert piros lapot kapott, így már nem sok esély maradt arra, hogy az FK Csíkszereda pontot rabolhasson az Elit bajnokság nyugati csoportjának első helyezettjétől. Nem is sikerült kiegyenlíteni, így maradt a 2-1-es végeredmény.

Eredmény: Kolozsvári Ardealul U17 Elit – FK Csíkszereda U17 Elit 2-1.

Dusinszki Zoltán edző elmondása szerint egyenlő ellenfelei voltak a kolozsváriaknak, ezért is sajnálja, hogy nem sikerült legalább egy pontot elhozniuk tőlük. Az FK Csíkszereda elit csapata a következő két fordulóban hazai pályán játszik: október elsején a Marosvásárhelyi Kiválósági Központot, október 8-án pedig a Temesvári Politechnikát látják vendégül. A csíkiak jelenleg a 14 csapatos bajnokság 5. helyén tanyáznak.