Az FK Csíkszereda mindkét országos ifjúsági bajnokságban érdekelt labdarúgó csapata vereséget szenvedett a Brassói FC otthonában. Még egy forduló maradt hátra az idei évből, amelyet december 8-án játszák a csapatok Tatrang ellen, hazai környezetben.

Brassóba utaztak tegnap az FK Csíkszereda U18-as és U16-os csapatai, ahol a helyi Brassói FC-vel mérték össze tudásukat. Mindkét brassói gárda a következő körbe való jutásért küzdött, ennek megfelelően nagyon kemény találkozókat rendetek.

Az U18-as mérkőzés kiegyenlített első félidőt hozott, ahol egy-egy gól esett mindkét oldalon. A térfélcserét követően a hazaiak vezetéshez jutottak. Innen próbált meg felállni az FK, amelyet viszont elkerült a szerencse. A félidő közepén emberlőnybe került az FK, de a hazaik kapusa bravúros védéseket mutatott be, aminek köszönhetően Brassóba maradt a három pont.

A kicsiknél az FK megérezte a legutóbbi mérkőzésen piros lapott kapó Raffael Krisztián, illetve Kémenes Zsolt hiányát. A hazai csapat évgig aggresszívebben és gyorsabban játszott. Ennek következtében a brassóiak kétgólos győzelmet arattak.