A hétvégén szervezték a Brassói kupát, amelyen az FK Csíkszereda U15-ös alakulata is részt vett: Bajkó Barna edző csapata a hetedik helyen végzett.

Augusztus 25-28. között zajlott a nemzetközi focitorna, amelyen az U15-ös korosztályban tizenhat csapat vett részt. A szervezők négy csoportot alakítottak ki, a csíkiak a D-csoportba kerültek, ahol a következő eredményeket érték el: FK Csíkszereda – Bukaresti Juniorul 0-0; FK Csíkszereda – Iskolás Sportklub Mangalia 9-0; FK Csíkszereda – Judeide Maker (Izrael) 0-0.

Az FK csoportja második helyén végzett, így az 1-8. helyosztón folytathatta. Nem volt szerencséjük a fiataloknak, ugyanis a Hagi Akadémiával kerültek össze, amelytől 1-0-ra kikaptak, így már csak az 5-8. helyek egyikéért játszhattak. A Râmnicu Vâlcea csapatával találkozó FK 2-1-re veszített, majd az utolsó meccsen a Brassói Celta következett, amelyet gól nélküli döntetlen után büntetőkkel 4-2-re vertek. Az FK Csíkszereda tehát a torna hetedik helyén végzett.

Bajkó Barna edző köszönetet mondott az őket elkísérő szülőknek, illetve annak a neve mellőzését kérő személynek, akinek anyagi segítsége nélkül nem tudtak volna részt venni a tornán.

A fényképen az FK Csíkszereda U15-ös csapata és a Hagi Akadémia alakulata látható.