A válogatott szünetet sem töltik pihenéssel csapataink.

Valentin Suciu legénysége szombaton Sepsiszentgyörgyön barátságos mérkőzést játszik az első ligás Sepsi OSK-val. A zárt kapus meccsre a Városi stadionban kerül sor 11 órakor. Vezetőedzőnk nem számíthat Gyenge Szilárdra, aki az U21-es válogatottal készül a november 16-ai Olaszország elleni meccsre, valamint Gergely Botondra, aki az U19-es válogatottal EB kvalifikációs tornán vesz részt Törökországban. Mint, arról beszámoltunk fiatal hátvédünk a Lettország elleni győztes meccsen végig játszott, holnap San Marino lesz az ellenfél.

Fotó: Pál Zoltán

Az Elitliga felsőházi rájátszásában érdekelt U19-es csapatunk holnap délben Kolozsváron az éllovas Universitatea ellen játszik, így Valentin Suciu vezetőedző várhatóan ezekre a fiatalokra sem számíthat majd a Sepsi OSK elleni edzőmeccsen.

U16-os csapatunk szintén a play-offban érdekelt és akárcsak a legnagyobb akadémistáink, ők is az első helyezettel mérik össze tudásukat holnap Brassóban.

Fotó: Pál Zoltán

Hazai pályán fogadja viszont az éllovas Feketehalom együttesét U15-ös csapatunk, amely holnap 11 órakor játszik a Márton Áron Gimnázium mögötti műfüvesen.

A play-outban érdekelt U17-eseink Temesvárra utaznak és a Politehnica otthonából próbálnak pontot rabolni.

Dusinszki Zoltán szakmai igazgatót idézve szombaton három Elitligás csapatunk is döntőt játszik, hisz mindannyian az éllovas ellen lépnek pályára. Hajrá FK! Hajrá Szereda!

Szép Zoltán