Kitömte a kolozsvári CFR hálóját az U17-es csapatunk és győzelmének köszönhetően át vette a vezetést a Nyugati csoportban.

Jól kezdték a találkozót akadémistáink és Csáki góljával a 20. percben megszerezték a vezetést, erre még volt válasza a Szamos partiaknak, de a mieink Sándor találatával három perc múlva ismét vezettek, szünetig pedig El-Sawy is betalált büntetőből.

A második félidőt is erőssen kezdte az FK és 56 perc után már 5-1-re vezettünk. Bajkó Barna legényei jól küzdöttek és magabiztos játékkal az ellenfél fölé nőttek minden szempontból. A megszerzett három pontnak köszönhetően fiataljaink előléptek az első helyre és egy pont előnnyel várják a folytatást.

U17-es Elitliga, Nyugati csoport, 14. forduló: FK Csíkszereda – Kolozsvári CFR 6:1 (3:1)

Gólszerzők: Csáki (20.), Sándor (33.,46. büntetőből, 88.), El-Sawy (43. büntetőből), Simon (56.).

Sárgalap: El-Sawy (26.).

FK Csíkszereda U17: Becze – Precup, Simon, Miklós (Bota 62.p.), Dobre (Barsan 62.p.), Bóni (Nagy 62.p.), El-Sawy, Dusinszki – Sándor, Sebestyén (Dobrean 72.p.) Csáki (Palkó 72.p.). Edzők: Bajkó Barna, Bokor Zoltán, Antal Szilamér, Nagy Barna, Tiberiu Lung.

Bajkó Barna vezetőedző nyilatkozata:

“Fontos forduló volt, tudtuk jól, hogy amennyiben nyerünk előléphetünk akár az első helyre is. Jó képességű csapattal játszottunk, de a mi játékunk érvényesült. Kimagasló egyéni teljesítmények is voltak, de csapatként egyértelműen az ellenfél fölé nőttünk. Győzelmünk megérdemelt, gratulálok a csapatnak!”