6-1 arányú győzelmet aratott az FK Csíkszereda U19-es csapata az LPS Focșani ellen az országos ifjúsági bajnokság 18. fordulójában, szombaton. A mérkőzés mégsem az eredményről marad emlékezetes.

 Öt kiállítás

Burus Csaba edző tanítványai az első félidőben gól kaptak, ám a csorbát sikerült viszonylag hamar  kiküszöbölni, a játékrész végére már 3-1 volt az állás. A félidő krónikájához az is hozzátartozik, hogy az ellenfél egyik játékosa megkapta a második sárga lapját, így idejekorán mehetett zuhanyozni.

A második játékrész attól marad emlékezetes, hogy a vendégektől három, a csíkiaktól pedig egy játékost (Kénesi Bélát) állított ki a játékvezető, aki a 89. percben le is fújta a mérkőzést.

Eredmény: FK Csíkszereda U19 – LPS Focșani U19 6-1; csíki gólszerzők: Csifó István, Nagy Norbert, Balázsi Attila, Vízi Tamás, Pál Örs, Dan Szabolcs.

Folytatták a jó sorozatot

Az U17-es alakulat szombaton délután kettőtől lépett pályára. Dusinszki Zoltán edző gárdája az LPS Focșani U17-es csapatát fogadta, a mérkőzés tétje pedig az volt, hogy a csíki gárda képes lesz-e folytatni kiváló győzelmi sorozatát. Mint kiderült, igen. A találkozó tulajdonképpen már az első félidőben eldőlt, hiszen a hazai csapat két gólt szerzett, és egyet sem kapott. Aztán a második játékrészben a házigazdák megduplázták góljaik számát, igaz, egy vendégtalálat is született.

Eredmény: FK Csíkszereda U17 – LPS Focșani U17 4-1; csíki gólszerzők: Tamás Nándor (két találat), Bara Levente és Csiszér Balázs.